Egyénileg konzultált tárgyak beszámolója a VIRT-en

Aki ebben a félévben a Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszéken az alábbi tárgyak bármelyikét hallgatja, annak írásban és szóban is be kell számolnia a végzett munkáról (ez a tárgy aláírás illetve jegyszerzés feltétele!)

Mérnöki tervezés,  Szakdolgozat I. , Önálló laboratóriumi gyakorlat,Diplomalabor, Diplomalabor I., Szakdolgozat laborgyakorlat.

A beszámoló ideje: május 15-20 helyszíne pedig az I/214 vagy I/122 terem. A beszámolókat naponta 10:00 és 12:00, illetve 13:00 és 15:00 között tartjuk. A szóbeli beszámoló egy 10 perces prezentációból (projektor, laptop biztosítva lesz) és az azt követö 5 perces vitából áll.

Mindenkit megkérünk, hogy elözetesen egyeztessen konzulensével, és lehetöleg olyan idöpontra jelentkezzen, amikor a konzulense is ráér, hogy ott tudjon lenni a beszámolón. A jelentkezés végsö határideje május 10. 12:00, az addig nem jelentkezett hallgatók automatikusan kerülnek beosztásra. A jelentkezetteket igyekszünk a kívánt időpontra beosztani. (Villamosmérnök hallgatóknak nem kell jelentkezni!)

Az egy szekcióba beosztott hallgatóknak végig kell hallgatniuk a többi elöadást is, hogy ne zavarják kollégáikat a folyamatos ki-be járkálással.

A beszámoló beosztása itt megtalálható.

A jelentkezés mellett a minimum 10 oldalas írásbeli beszámolók elektronikus változatát is mindenki töltse fel az alábbi linken (a fájlnév: név_neptunkod.pdf). Ennek határideje május 14. 12:00. Villamosmérnök hallgatóknak a határidőmájus 18. 12:00.