SZAKDOLGOZATI BESZÁMOLÓ A VIRT-EN

Aki ebben a félévben a Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszéken szakdolgozati tárgyat (Szakdolgozat, Diplomamunka, Szakdolgozat II. Diplomalabor II.) hallgat, annak be kell számolnia a végzett munkáról (a szakdolgozat leadása mellett ez az aláírás feltétele!). A Villamosmérnök hallgatóknak nem kell jelentkezniük!

A Szakdolgozati beszámoló ideje: november 18-21. A beszámolókat naponta egy-két párhuzamos szekcióban tartjuk változó időpontokban. A szóbeli beszámoló egy 10 perces prezentációból (projektor, laptop biztosítva lesz) és az azt követő 5 perces vitából áll. Mindenki a (sikeres) beszámoló után kapja meg a szakvezető és a témavezető által aláírt témakiírást, amit majd bele kell köttetni a dolgozatba.

Mindenkit megkérünk, hogy előzetesen egyeztessen konzulensével, és olyan időpontra jelentkezzen, amikor a konzulense is ráér, hogy ott tudjon lenni a beszámolón. A jelentkezés végső határideje november 12. 12 óra. Aki nem jelentkezik, azon hallgatókat mi osztjuk be. Az egy szekcióba beosztott hallgatóknak végig kell hallgatniuk a többi előadást is, hogy ne zavarják kollégáikat a folyamatos ki-be járkálással.

A beszámoló végleges beosztása majd megtekinthető a tanszéki honlapon:

beosztás